Biskup Josip Mrzljak vjenčao Anitu Posarić i Zlatka Treščec

U subotu, 12. listopada 2013. godine u župnoj crkvi sv. Mihaela ark u Sračincu, sakramenat ženidbe  sklopili su pod svečanim Euharistijskim slavljem, Anita Posarić i Zlatko Treščec. Vjenčatelj je bio varaždinski biskup Josip Mrzljak. Vjenčanje je bilo posebno svečano, jer su uz biskupa bili nazočni: Siniša Dudašek, župnik, Igor Radašić, župni vikar, Antun Štefan, voditelj misijskog ureda u Zagrebu i Krunoslav Novak prof. za medije u Zagrebu, te biskupov tajnik vlč. Marko Štefanec.

anita_zlatko_174

Vjenčanje je pratio župni zbor, a orgulje je svirao mo Anđelko Igrec, predstojnik Ureda za crkvenu glazbu Varaždinske biskupije.  Na karaju obreda, biskup je mladencima uručio i prigodni poklon, medaljon sa slikama svetih suzaštitnika Varaždinske biskupije, a zbor raspelo na koje su mladenci dali svoju zakletvu o doživotnoj vjernosti i ljubavi.

Anita Posarić, diplomirani je teolog, a poslije studija u Rimu je magistrirala društvene komunikacije. Radi u biskupijskom uredu za medije. Zlatko Treščec je iz Koprivnice, diplomirani informatičar i radi u Zagrebu.  Dragim mladencima želimo puno radosti, zdravlja i Božjeg blagoslova u njihovom zajedničkom životu.

anita_zlatko_171