GDJE JE NESTALA ZDRAVA PAMET?

„Homofobna inicijativa“, „uskraćivanje temeljnih ljudskih prava manjinama“, „prljava inicijativa“, „katotalibani“…samo su neke sintagme kojima se vodi sve agresivniji psihološki rat putem medija uoči referenduma o ustavnoj definiciji braka. Zajednički konzorcij vlasti, vodećih medija te dobrog dijela predstavnika civilnog društva zaista daju sve od sebe da na neki način spriječe održavanje referenduma ili bar da u velikoj mjeri osujete predvidljivi ishod istoga. I kad bi netko zaista, izvana, promatrao situaciju u državi temeljem medijske slike zaključio bi kako u Hrvatskoj postoji gotovo izvanredno stanje u kojem razularena masa rigidnih i isključivih građana zlouporabom zakona terorizira homoseksualnu manjinu. Takve se misli žele nametnuti svima koji podupiru inicijativu „U ime obitelji“. Želi se svima koji Božje učenje o braku kao zajednici muškarca i žene, uzimaju kao mjerodavno učenje nametnuti krivnju da nekome oduzimamo neka prava, da smo isključivi, homofobni, protivnici ljubavi, pobornici govora mržnje…

Gdje je u svemu tome istina i pamet zdravog razuma?

-“Je li ovdje riječ o uskraćivanju temeljnih ljudskih prava homoseksualnim osobama kako to mediji žele prikazati? “

-“Nije, ni sadašnja zakonodavstvo ne dopušta istospolne brakove, znači da je i ono homofobno i diskriminatorsko. Ne može se svaka seksualna sklonost ili želja smatrati temeljnim ljudskim pravom.

– „Je li inicijativa homofobna, uperena protiv homoseksualnih osoba? “

– „Ne. Ovaj referendum NIJE PROTIV NIKOGA, već je ZA ZAŠTITU BOŽANSKE USTANOVE BRAKA I OBITELJI KAO ZAJEDNICE MUŠKARCA I ŽENE. ON JE ZA ZAŠTITU BOŽJEG NAUMA SA LJUDIMA, ZA ZAŠTITU BIBLIJE I VJERE KOJA SE NA NJOJ ZASNIVA. ZA ZAŠTITU ZDRAVE PAMETI! Važno je naglasiti da promicanje i zaštita braka ne znači zabranu bilo kakvog drugog tipa veze između odraslih ljudi i njihovo zakonsko reguliranje.

muskoizensko

-“Zašto se heteroseksualna većina protivi izjednačavanju homoseksualnih zajednica sa pravom posvajanja djece? “

– „Homoseksualni par ne može udovoljiti temeljnom pravu djeteta PRAVO NA OCA I MAJKU. Kad bi bili izjednačeni i imali pravo na posvajanje djece, slijedi idući koraka u zakonodavstvu. Budući da homoseksualni par ne može ostvariti identitete Otac i Majka, trebalo bi pribjeći neutralnom nazivlju s čime se velik dio očeva i majki jednostavno ne želi složiti. ZNAČI DA SE BRIŠE OTAC I MAJKA IZ DOKUMENATA DJETETA, A UVODI SE RODITELJ1 I RODITELJ2. Te su teme već neko vrijeme aktualne u zemljama koje su bračno izjednačile homoseksualni i heteroseksualni odnos. „

ZAKLJUČAK je da je Inicijativa zaista usmjerena prema zaštiti obitelji, pravima djece i pravu na očinski i majčinski identitet, i da nije a priori uperena protiv homoseksualnih osoba. Njihovo se pravo na brak može regulirati drugim zakonskim aktima kojima bi imali sva prava kao i heteroseksualni parovi, ali bez prava na usvajanje djece.

sretna-obiteljObitelj; majka, otac i dijete koje ima pravo na takvo okruženje u svom osamostaljivanju, vrijednost je i postignuće civilizacije za koju se treba boriti, promicati i štititi. Jer živimo u vremenima kada su se očito prestale podrazumijevati Božanske istine. Ne smijemo popustiti teroru medija, već ponosno stati u zaštitu svoje vjere i Božjih prava. Referendum „ U ime obitelji“ je glas za vjeru, glas za Božju naum, glas za zapisanu Božju riječ – Bibliju, glas za obitelj. To nije glas protiv nekoga, već glas za zdravu pamet. Zato treba izaći na referendum i ZAOKRUŽITI „ZA“! Ne dopustimo da drugi odlučuju umjesto nas!