IZAĐI I ZAOKRUŽI “ZA”!

Konačno se donekle slegla velika prašina oko referenduma 1. prosinca…glasacki-list-za_brakna kojem će građani odlučivati da li su za to da se u Ustav RH stavi definicija da je brak muškarac i žena i da time brak ne može biti dva muškarca ili dvije žene. Od samog početka sakupljanja potpisa za referendum, građansku inicijativu “U ime obitelji” pratila je velika mržnja homoseksualnim skupina i ljudi iz javnog života. Za vrijeme potpisivanja zabilježeno je i prijavljeno 500 napada na volontere od strane homoseksualca. Zbog tih napada nije se oglasio i osudio ih nitko iz vlasti, pa ni sama pučka pravobraniteljica. Podignule se velika bura vladajućih na sve potpisnike ovog referenduma, a zastupnik HNS je javno u saboru Inicijativu prozvao “prljavom skupinom”! Ovih dana smo svjedoci kako se polako vračamo u doba u kojem je vladalo jednoumlje i dobri su i podobni samo oni koji jednako misle sa vladajućima. Za njih je demokracija samo jednoumlje, a uskraćuje se pravo na drugačije mišljenje, iako je to mišljenje, mišljenje većine građana. Političarima je zabranjen aktivizam i oni moraju biti u službi naroda, a evo primjera gdje izabrani ne žele slušati narod pa ni priznati najveće demokratsko dostignuće – referendum! Referendum su podržale sve vjerske zajednice u državi i pozivaju sve vjernike da izađu i da glasaju ZA! Referendum su podržale i sve političke stranke osim SDP, HNS i Laburista. Zauzetom svećeniku za referendum, don Damiru Stojiću se zbog toga prijeti smrću. Ministar Jovanović koji se javno izjašnjava da je protiv, šalje u sve škole dopis i prijeti otkazima svima koji se bude zalagali za referendum i koji su za. Sramota, oduzima se učiteljima osnovno ljudsko pravo na slobodu mišljenja i govorenja!

ZAŠTO DA GLASAMO “ZA”?

To nam je najprije vjernička dužnost. Glasati “ZA” je glas za našu vjeru u kojoj smo odrasli i u kojoj želimo odgajati našu djecu, a da nas zbog toga zakonski ne progone i kažnjavaju. To je glas za Evanđeosku istinu da je brak zajednica muškarca i žene. Kaže Isus. “Tko se prizna mojim pred ljudima, priznat ću se i ja njegovim pred Ocem nebeskim! ” Ovim referendumom svjedočimo svoju vjeru i pripadnost Bogu. Zato treba reći: VJERNIK SAM I GLASAM “ZA”!

GDJE JE U SVEMU TOME PRAVA ISTINA?

1. Ustavni sud je javno rekao: Brak nije ustavno pravo čovjeka! Ustavno pravo je da čovjek može živjeti u nekoj zajednici koju si sam odabere. U našoj državi svatko može živjeti sa kim želi, pa tako i homoseksualci. Njima država treba posebnim zakonom regulirati njihovo istospolno zajedništvo i protiv toga Crkva nema ništa protiv. Svatko može živjeti po svojoj savjesti.

2. Seksualne sklonosti nisu temeljna i ustavna prava čovjeka. Tada bi svi mogli tražiti ozakonjenje svojih spolnih sklonosti ( pa i sami pedofili. )

3. Glas “PROTIV” je grijeh prema 1. Božjoj zapovijedi, jer se njime ne želi podvrgnuti Božjim gospodstvu i načelima (o braku) već žele mimo Boga odlučivati o braku, djeci….

4. Glas “PROTIV” je ukidanje osnovnog ljudskog prava djeteta – PRAVA NA OCA I MAJKU!

5. Glas “PROTIV” je za ukidanje iz dokumenata djeteta naziva OTAC i MAJKA i stavljanje roditelj 1 i roditelj 2 ili nešto sl.

6. Glas “PROTIV” je glasanje da nas se može zakonski kazniti ako naučavamo i tvrdimo da je brak zajednica muškarca i žene.

DOSTA JE BILO “PROTIV” – VRIJEME JE “ZA”!

Gdje glasovati? Svoje biračko mjesto možete provjeriti ovdje:
https://biraci.uprava.hr/