POMOĆ STRADALIM OBITELJIMA U POPLAVAMA

Svi koji žele pomoći stradalim obiteljima u poplavama, mogu to učiniti preko novčanog priloga koji se može donijeti svakog dana u župni ured ili ostaviti u crkvi u Sračincu i Svibovcu Podravskom u za to predviđenu kasu.

U nedjelju, 25. 05. 2014. sakupljati će se naš novčani dar iza svetih misa u Sračincu, Hrašćici i Svibovcu Podravskom, koji će se preko Caritasa proslijediti potrebnim obiteljima prilikom vraćanja u svoje oštećene kuče.

Inače, Hrvatski je Caritas 17. svibnja – odlukom svoga predsjednika biskupa Josipa Mrzljaka – pokrenuo akciju prikupljanja pomoći poplavljenima, uslijed velikih materijalnih stradanja i brojnih ugroženih obitelji i domaćinstava uzrokovanih poplavama u kontinentalnoj Hrvatskoj izlijevanjem Save. U akciju je moguće uključiti se uplatom na žiro-račun Hrvatskog Caritasa IBAN HR05 2340 0091 1000 8034 0,  poziv na broj 175

Možete pomoći pozivom na donacijski telefon 060 9010 (6,25 kn po pozivu, PDV uključen), te on-line uplatama preko mrežne stranice Hrvatskog Caritasa.

Hrvatski Caritas poziva sve građane kao i hrvatske poslovne subjekte – osobito vjerne podupiratelje akcija i programa namijenih žurnoj pomoći – da svojim novčanim prilozima, a tvrtke i donacijama proizvoda, priskoče u pomoć svojim postradalim sugrađanima svjedočeći socijalnu osjetljivost i djelatnu ljubav.

Od srca svima zahvaljujem, a Bog neka svima uzvrati svojim blagoslovom.